Web Tasarım

Web Tasarım Uygulama

İnternet sitesi Tasarım ve Geliştirme

İnternet sitesiWeb SayfasıWeb sitesi…veya siz nasıl isimlendirmek isterseniz…
Son zamanlarda her an her yerde artık karşımıza çıkan terimler yukarıda saydıklarımız. Artık olmazsa olmazlar arasında yerini alan bir yüz internet siteleri. Peki nedir, ne işe fayda, ne gibi kazançlar sağlar, nasıl yapılır,nasıl yaptırılır…ve benzeri sualler…
Bu benzeri sualleri da saymaya kalkarsak kişiden kişiye göre bir çok yeni sual ve bir çok yanıt sayabiliriz fakat bu kadar düzensizlik arasında gelin biz bir İnternet sitesi ne gibi artılar sağlar ondan söz edelim.
Artık hemen hemen her hanede bir bilgisayar ve internet bulunmakta. Hemen hemen herkes internet ve internet siteleriyle bir şekilde etkileşime geçmekte. O yüzden web sayfasına kısaca dünyaya açılan yeni bir pencere olarak bakmak bizce en güzel bakış açısı olacaktır.
Şimdi kendinizi bir pencerenin önünde hayal edin ve gözlerinizi kapatın. Dışarıda milyonlarca insan var. Ve sizin bu pencere sayesinde milyonlarca insana erişme olanağınız olduğunu hayal edin… Evet aslında bu kadar kolay…
Tabi her güzel şeyde  olduğu gibi bununda bazı püf noktaları var. İnternetin her geçen gün akılalmaz bir hızla yaygınlaşması; internet sitelerinin sayısında ki artışı da önlenemez bir hale getirdi. bu artışın getirdiği rekabette Web Tasarım da bir çok yeni teknoloji ve yeniliği de beraberinde getirdi. İşte bu yüzden bir İnternet sitesi yaptırmadan önce kesinlikle profesyonel destek almak rekabetin getirdiği zorunluluklardan biri haline geldi. İnternetin bu kadar geniş ve erişilmesinin kolay olması ve internet sitelerindeki artış seçenekleri artırdı. bu artış da bir çok internet sitesinin arkada başka bir deyişle geri tasarıda kalmasına kapı araladı.
Artık bir web sayfasına sahip olmaktan ziyade arama motorlarında görünür, kullanıcıların daha kolay erişebildikleri web sayfasına sahip olmak gerekmektedir. Bundan sonraki başlıklar altında Bir İnternet sitesine sahip olmadan önce nelere dikkat etmeli ve hangi standartları  göz önünde bulundurmalıyız; tek tek izaha çalışalım.


By Unknown on 7 Mart 2017 Salı | A comment?
0 responses to “Web Tasarım”

Leave a Reply